Luksusta lomaan Levillä

Vapaudu arjesta ja koe Lappi ja revontulet parhaimmillaan majoittumalla lasihuvilassa Utsuvaaran upeilla rinteillä luonnon keskellä. Nautintoa lisää sauna ja ulkoporeallas. 

Tervetuloa kokemaan Lapin lumo!

Lasihuvila

MTKTPLS
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
Elokuu 2024
MTKTPLS
31
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
Varauksen tekeminen on helppoa, aloita valitsemalla haluamanne päivät ja syötä varaajan tiedot sen jälkeen.

Pay with your credit card using Stripe.

Varauksen peruminen tai vaihto toiseen ajankohtaan?

Ymmärrämme että yllättäviä muutoksia suunnitelmiin tulee välillä,  jonka vuoksi peruutus on mahdollista täysimääräisesti, mikäli peruutus tehdään viimeistään 14 päivää ennen varauksen alkua.

Peruutusehdot kun alle 14 päivää varauksen alkuun

Jos sairastumisen takia joudut perumaan, niin lääkärintodistuksella varauksen maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Ilman todellista ja pätevää syytä varausmaksu osuutta ei palauteta. Varauksen siirtäminen toiseen ajankohtaan on mahdollista, mikäli tilanne hyväksyttävistä syistä niin vaatii. 

Voiko saapua paikalle aikaisemmin?

Jos huolitsija on ehtinyt laittamaan kaiken valmiiksi, niin silloin on mahdollista saapua aikaisemmin. Kannattaa silloin olla yhteydessä etukäteen vuokrapalveluun.

Jos varaan pidemmän jakson kuin viikon, niin saako alennusta?

Kyllä. Tarkemman tarjouksen voi kysyä joko sähköpostin/viestin kautta tai soittamalla meille.

Luksusta lomaan, vaikka sitten taivasalla ollaankin. Kokonaan lasista valmistettu lämmitetty katto tarjoaa esteettömän tähtitaivaan kirkkaimmillaan, mukavasti lämpimän peiton alla makoillen. Koe Lappi ja revontulet parhaimmillaan!

2021 valmistunut lasihuvila Levin Utsuvaarassa, lähellä palveluita. Lasi iglujen innoittamana suunniteltu useamman yön majoitus tarpeisiin, koko perheelle tai pienelle työryhmälle sopivan kokoinen neljän vuodepaikan lasihuvila. Lähellä ei ole katuvaloja, lomakeskuksesta kajastavia valoja ja siten revontulien loisto maksimoitu sillon kun niitä näkyy, Lapissa niitä tunnetusti näkee todella usein.

Alakerrassa viihtyisä avoin keittiö olohuone, wc, kylpyhuone ja sauna. Alakerran lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu tuovat mukavaa lämpöä. Parvella sijaitsee makuutila jonne helppo kulku. Lasikatossa lämmitys. Nautintoa lisää ulkoporeallas. Katettu terassi mahdollistaa ulkona oleilun myös sade säällä. Lasihuvila sijaitsee aivan laskettelurinteiden, hiihtolatujen, kelkkailu-, kävely- ja pöyräilyreittien lähettyvillä.

Levi tunturi on yksi suosituimmista Lapin lomakohteista.

Tule kokemaan tunturi ympäristön tarjoamia erilaisia aktiviteetteja. Talvella laskettelun lisäksi suosittuja poro ja husky ajeluita, hyvät hiihtoladut ja mahtavat kelkkailureitit. Kesällä löytyy kävely- ja pyöräilyreittejä, frisbeegolf ja perinteinen golf sekä aktiviteetti puisto kiipeilyreitteineen. Monipuolisuuden myötä kaikille varmasti löytyy mielekästä tekemistä.
Huipulle pääsee gondolihissillä jossa voi samalla katsella upeita maisemia, ja autollakin melkein huipulle tunturitietä pitkin. Lähistöllä sijaitsee Ylläksen-Pallaksen kansallispuistoalue upeine vaellusreitteineen.

Sirkan keskustasta löytyy paljon hyviä ravintoloita joissa tarjolla hyvän tunnelman lisäksi hyvä palvelu ja maukkaat ruuat. Esimerkiksi Pannukakkutalo, Ravintola Utsu, Ravintola Asia, Kekäle, King Crab House, Lost Tacos, Classic Pizza, ja huipun tuntumassa, laskettelu ja kelkkareittien varrella, sijaitsee tunnettu rinneravintola Tuikku sekä latujen ja kelkkareittien varrella latukahvila Sammuntupa.

Keskustassa on myös paljon erilaisia putiikkeja ja lahjatavara myymälöitä sekä apteekki, lääkäripalvelut, ruokakaupat ja alko.
Levi Spa tarjoaa kylpylän lisäksi myös hieronta, kampaamo sekä kauneus palveluita.

Tule kokemaan lumoava lappi, lomaillen keskellä luontoa lasihuvilan mukavuuksilla!

Etelärinteeseen matkaa 5km.
Sammuntupa ja Poroajelut 2km.
Husky Park 18km.
Levi keskus 10km.
Lentoasema, Kittilä 13km.
Juna-asema, Kolari 86km

fiFI